Des de l’inici del curs escolar 2015-2016, Creu Roja ja ha lliurat 150 berenars escolars,  8 ajudes econòmiques per a llibres de text i 15 ajudes de material escolar a famílies en situació de dificultat social.

 
La iniciativa està emmarcada dins dos projectes de Creu Roja. Per una part, mitjançant el projecte “Promoció de l’èxit escolar de nins i nines en dificultat social”,  Creu Roja Capdepera entrega setmanalment berenars escolars diaris a nins/es de Capdepera en situació de necessitat. El contingut dels berenars és variat cada dia (galetes, llet, cereals, fruita, etc.). L’entrega es realitza setmanalment a les famílies beneficiàries. 

Per altra part, mitjançant el projecte “Ara més que mai”, de lluita contra la pobresa, Creu Roja entrega ajudes econòmiques per a pagament de llibres de text, i ajudes de material escolar. En aquest sentit cal recalcar la col·laboració desinteressada de la Papereria Alborada (Cala Rajada), Papereria Lletres (Capdepera) i Papereria Lluna de Paper (Artà), que han fet donacions importants de material escolar (motxilles, pintures, quaderns, carpetes, etc.) destinat al projecte de Creu Roja.