Pere Fuster continuarà com a regidor de MÉS a l'Ajuntament de Capdepera


 

El divendres 21 d’agost va tenir lloc el nomenament de Pere Fuster com a nou gerent de la Fundació BIT (Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia), per part del vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, i la junta de patrons de la Fundació Bit. Es tracta de l'organisme públic que gestiona el Parc BIT i executa les polítiques en R+D+i del Govern de les Illes Balears. La Fundació compta amb gairebé 300 treballadors i més de 12 milions anuals de pressupost. En Pere Fuster relleva Pep Lluís Pons en el càrrec, el qual ha estat nomenat recentment director general d’Innovació i Recerca. 

Segons la nota de premsa del Govern Balear, "l’acte, que s’ha celebrat a la seu de la Vicepresidència i Conselleria d’Innovació Recerca i Turisme, al carrer Montenegro número 5, ha comptat amb la presència dels membres nats del patronat. La Fundació Bit aglutina tres empreses públiques fusionades al 2011, les antigues Fundació iBit, Bitel, i ParcBit, sota l’objectiu comú d’executar les polítiques d’innovació del Govern de les Illes Balears."

A continuació resumim el currículum del nou gerent de la Fundació Bit:
Pere Fuster Nadal (Capdepera, 1972)
És Llicenciat en Dret per la Universitat de les Illes Balears. Curs final de carrera a la Tresoreria General de la Seguretat Social sobre pensions contributives.
Des del 1996 exerceix com a advocat. Fins a l’any 2008 com a membre del bufet Crespí Advocats d’Inca, on va exercir la direcció lletrada en assumptes de caire administratiu, urbanístic i mercantil, entre d’altres. Des de l’any 2011 compta amb despatx propi a Cala Rajada (Capdepera).
A la legislatura 2007-2011 va ser assessor del conseller de Mobilitat i Medi Ambient del Govern de les Illes Balears i, tot seguit, gerent del Consorci de Transports de Mallorca.
A la passada legislatura 2011-2015 va assessorar jurídicament el Grup MÉS per Mallorca del Consell de Mallorca en aspectes urbanístics.
Ha estat regidor de PSM-Entesa a l'Ajuntament de Capdepera a la legislatura 2011-2015, i des de juny de 2015 és regidor de MÉS per Capdepera.