41 nins i nines participen al programa de beques d’activitats d’estiu finançat pel departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera i l’Obra Social “la Caixa”



La sucursal de “la Caixa” Capdepera col·labora amb els serveis socials de l’Ajuntament gabellí mitjançant l’Obra Social amb el projecte “Beques Activitats d’Estiu 2015
al municipi. Un total de 41 nins i nines amb risc d’exclusió social han accedit al projecte contribuint a combatre la pobresa infantil i les desigualtats.

El projecte “Beques Activitats d’Estiu 2015 al municipi de Capdepera” facilita l’accés a menors en les activitats normalitzades del poble durant l’estiu. Els beneficiaris són nins entre 3 i 12 anys que no poden accedir a les activitats d’estiu per manca de recursos econòmics o socials i siguin participants o usuaris dels projectes de serveis socials. El pressupost és de 13.312’50€, dels quals 5.000€ els aporta l’Obra Social “la Caixa”, i la resta, l’administració local.

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, la directora d’Àrea de Negoci de CaixaBank de Llevant, Margarita Puigserver, la regidora d’afers socials, Ivon Renaud, i la directora de la sucursal de CaixaBank de Capdepera, Catalina Pascual, han presenciat l’acte de la concessió de l’ajut.