A les 15h encara el treballador continua dalt de la grua.
Grup Cap Vermell nega endarreriments amb els contractistes que fan l'obra.

Els rumors i notícies que han corregut pel municipi al llarg de tot el matí fa que a la informació donada a primera hora hi hagi alguna incorrecció.

Les obres de l'hotel Park Hyatt de Canyamel han quedat aturades aquest dematí. El motiu ha estat l'encadenament d'un dels treballadors a una grua pel deute que una de les empreses contractistes que fan l'obra té amb ell.

Les obres s'han aturat pel perill que suposava. S'ha fet activar-se el procotol de seguretat contra el suicidi i han comparegut Guardia Civil i ambulàncies. També el delegat sindical d'UGT Guillem Vadell. 
Molts treballadors han aprofitat per anar a fer gestions pel poble omplint de comentaris sobre la notícia.

L'home fa hores que continua encadenat reclamant que se li pagui el deute i fent pública la seva reivindicació. I exigint la presènciade mitjans de comunicació. Part de les obres s'han reprès a mig matí, a les zones més allunyades de l'acció de protesta.

Des de la promotora de l'hotel de luxe Park Hyatt Canyamel, el Grupo Cap Vermell, neguen cap deute amb les empreses contractistes que fan l'obra i releguen l'assumpte a un "problema entre l'empresa i el manobre subcontractat".

Estam a l'espera del comunicat que l'empresa ens lliurarà quan tot s'hagui resolt.