Lucía Gutiérrez, Jordi Bou i Jonathan Romano,
                                          els tres primers d'aquesta candidatura



El de dijous 9 d'abril, l'assemblea de la lataforma Guanyem Capdepera va aprovar la llista electoral que presentarà a les pròximes eleccions municipals del 24 de maig. Llista que va ser triada en primàries i en la qual han estat elegits per a ocupar els primers llocs, Lucia Gutiérrez, que encapçalarà la candidatura; Jordi Bou Sogas i Jonathan Romano, en segona i tercera posició, respectivament.

Guanyem espera representar en el municipi els valors i iniciatives d'aquesta plataforma política, impulsant principalment la participació ciutadana.

"A les Illes Balears tenim avui un teixit associatiu fort i reivindicatiu. Ho han demostrat les contundents respostes que s'han donat als atacs dels que ens governen.
"Aturar i revertir les desigualtats és democratitzar les institucions". Perquè siguin impulsos i respostes a la voluntat de la població i no als interessos dels poders econòmics."

Guanyem vol crear les condicions favorables per a eliminar els obstacles i per fer que la participació social sigui un dret i una pràctica essencial. "Per poder viure dignament i plenament la ciutadania, la població del municipi de Capdepera ha d'exercir el dret a decidir en tot allò que l'afecta."