Es prepararen calçots per devers 300 comensals.


 

La primera calçotada popular de Capdepera va arreplegar prop de 300 persones entre comensals i col·laboradors. Roger Udina, principal promotor d'aquesta iniciativa, ens comentà que s'havien venuts 265 entrades.



L’associació Ona Verda, amb la col·laboració dels departaments de festes i Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera organitzaren ahir migdia la I calçotada popular. A la pista exterior del poliesportiu Es Figueral es va muntar una foguera per poder torrar els calçots i la carn i a dins el pavelló taules i cadires pels comensals.



Varen ser molts els que s’hi aproparen per assaborir-los, i gaudir d'un diumenge solejat i del dinar preparar pels voluntaris. No va faltar menjar i tothom va quedar ben satisfet, comensals i organitzadors. Els beneficis aconseguits, una vegada pagades les despeses, aniran al departament de Serveis Socials per la compra d’aliments.

 
L'organització comptà amb un bon grup de col·laboradors que feren molta, i molt bona, feina perquè tot estigués a punt. Enhorabona a tots.