L’Associació Hotelera promociona l’oferta de golf de Capdepera a la fira Rheingolf de Düsseldorf i participa a Palma en el Dia de les Illes Balears











First Sun Mallorca Hotels ha participat aquest cap de setmana (27 febrer - 1 març) a la fira Rheingolf de Düsseldorf, amb l’objectiu de promocionar l’oferta de golf de Capdepera en el mercat alemany.

Rheingolf és una de les fires especialitzades en golf més importants d’Alemanya, i una excel·lent oportunitat per a mostrar l’oferta de la nostra localitat a una ciutat que té un radi d’acció d’uns 200.000 golfistes.

La presència de Capdepera a aquesta fira es realitza mitjançant un expositor propi, dins l’espai destinat a les Illes Balears, des del qual es distribueix material específic d’aquest producte, a més d’informació general de la zona.

La possibilitat de jugar en més d’un camp de golf durant la seva estada és un dels factors més importants que un golfista té en compte a l’hora d’escollir una destinació,  i Capdepera, amb dos camps i altres dos en un radi de menys de cinc quilòmetres, encaixa en aquests paràmetres.

Aquesta circumstància i la possibilitat de desestacionalitzar la nostra demanda (ja que la temporada alta per a practicar aquest esport difereix de la temporada alta turística), són els motius pels quals l’Associació Hotelera aposta per la promoció del golf de manera continuada.

D'altra banda, amb motiu de la celebració del Dia de les Illes Balears, durant aquest cap de setmana l’Associació Hotelera també ha participat a l’estand que amb la FEHM ha disposat al passeig Sagrera de Palma, per a promocionar el municipi , amb una campanya especial “Caps de Setmana “, adreçat al públic resident de les Illes.