Com sabeu els oients d’ “El cafè dels dissabtes”, de Capdepera Ràdio, el membre de “Cap Vermell”, PERE CORTADA, ha estat el passat cap de setmana, del 15 al 17 de juny, a la fira de teatre d’Alcoi, veient noves propostes que puguin ser interessants per a la programació del Teatre Municipal de Capdepera.

 

           

Tot això està molt bé, però encara està millor un altre fet derivat de l’activitat d’en Pere. Com molts dels nostres lectors deveu saber, existeix una iniciativa teatral, que es coneix amb el nom de Projecte Alcover, que organitza gires teatrals per les terres de parla catalana, seleccionant els grups que en cada edició han de representar els distints territoris (Catalunya, País València i Illes Balears), i els teatres que es volen acollir al programa.

 

 

Explicat tot això, allà on volem anar a parar és al fet que PERE CORTADA ha estat recentment nomenat delegat territorial de les Illes Balears del Projecte Alcover. I com que nosaltres consideram que es tracta d’un reconeixement a la molta i bona feina que el nostre company està fent, aquí en deixam constància. I encara que també sabem que el nou càrrec no li reportarà més que feina i maldecaps, i cap dobler, no podem estar de donar-li l’enhorabona

Image

Per saber-ne més:

http://www.projectealcover.cat