Es tracta d'un vehicle de 6 places, que es trobava aturat al dipòsit municipal



Dilluns, 17 de novembre, va tenir lloc l'acte de cessió d'un vehicle de suport a l'agrupació local de Protecció Civel per part de l'Ajuntament de Capdepera. Es tracta d'un vehicle municipal que es trobava al dipòsit d'automòbils, que estava aturat i que ha passat a mans de Protecció Civil com a vehicle de suport. Així es pretén facilitar la mobilitat del personal i del material necessari.



Davant un nodrit grup de voluntaris parlaren la regidora Mònica Viejo, qui comentà l'importància de poder donar aquest vehicle que facilitarà la mobilitat i la eficàcia  en els desplaçaments  i agraí als voluntaris la seva feina. Per la seva banda en Feliciano Casas, cap de l'Agrupació, va felicitar a tots pel suport que reben de l'Ajuntament per la dotació de material que facilita la seva tasca.



Abans de fer el lliurament de la clau del vehicle, el batle de Capdepera insistí en l'esforç que se fa per a dotar d'eines l'agrupació i l'aposta del consistori per a potenciar l'Agrupació de Protecció local, ja que per l'Ajuntament és molt important tenir un "cos tant ben estructurat". Anuncià que pel pressuposts del 2015 preveu una partida econòmica per a seguir dotant-la del material necessari. Acabà donant les gràcies als voluntaris per la feina que fan.



Ja al carrer van inspeccionar el vehicle i varen fer la foto de grup.