Entre els actes programats amb motiu del 30è aniversari de l'Associació Sol Naixent de la Tercera Edat de Cala Rajada, hi havia un concert de la Coral Cala Rajada, integrada per membres d'aquest col·lectiu. Un concert al qual es volgueren sumar les altres dues corals del poble, la Coral Gabellina i la Coral s'Alzinar. De manera que, aquest passat divendres dia 24, les tres agrupacions es donaren cita a l'església de Cala Rajada, i allà desgranaren un conjunt de temes, segons el repertori habitual de cada grup i cada qual amb el seu estil. De tot plegat en resultà un concert amè, entretingut, molt grat d'escoltar. Actuaren de directors els titulars d'aquests cors: Elionor Gómez-Quintero i Josep Llull.




Actuà en primer lloc la Coral Gabellina (Ansiedad, Ya no tengo la dulzura de tus besos, Bailemos un vals i Habanera de Cádiz); tot seguit cantaren els membres de "S'Alzinar" (The Beatles in Revue); i els amfitrions, la Coral Cala Rajada, hi posaren el tancador (Patria, Sense vent, Quan jo tenia pocs anys, Torrevieja, Tercera posada i Golondrina de amor). Al final, tots els cantaires plegats oferiren un colofó també molt habitual, però sempre ben acollit pel públic: el "Va pensiero", de l'òpera Nabucco, de Giuseppe Verdi. 

I encara hi va haver temps perquè tots els participants d'aquesta bella trobada fossin obsequiats amb un bon refrigeri a la seu de l'Associació Sol Naixent.

Que sigui per molts d'anys!