Hem comentat aquestes darreres setmanes alguns desperfectes i actuacions de manteniment que es fan dia a dia. Aquestes són algunes de les que s'han dut a terme aquesta darrera setmana.

Per exemple el pont de n'Aguait que va rebre un impacte (un accident sense més conseqüències) que ha estat ràpidament adobat. Les despeses aniran a càrrec de l'assegurança.





D'altra banda hem vist personal del servei de manteniment de  carreteres del Consell de Mallorca fent netes les voreres de les nostres carreteres, una tasca que fan periòdicament.



Com periòdicament se retallen les bardisses de la mitgera de l'Autovia Joan Carles I. En aquest cas dies abans de la fira de la Llampuga.





Per indicació de la regidoria de Medi Ambient s'ha tallat un frondós pi a la vorera del carrer Son Bessó, vora la farmàcia. Segons ens ha informat la regidora Bel Blanes el motiu per tallar-lo era el perill de caure, comentant que havia actuat seguint l'informe dels tècnics de Medi Ambient que així ho aconsellaven. 

 



Una altra feina periòdica és la revisió i  l'adob de la bomba de propulsió de les aigües fecals i del filtres de Son Moll. Dia 15 hi feien feines de bell nou...una estampa gairebé habitual.