Les padrines arriben a Capdepera des d'Artà, en carro



   Capdepera ha estat un dels primers pobles per on ha passat el pelegrinatge de llibertat i amor. Cap a les 13 h el carro ha arribat a la plaça de la Constitució on l’esperava un grapat de gent, amb música i camisetes verdes en defensa de l'escola pública. El mal temps i la pluja no ha pogut amb les coratjoses padrines que han iniciat aquesta volta per Mallorca en suport a les demandes del sector educatius.

Després de ser rebudes amb música a càrrec del grup Paradella,  les tres padrines, Xisca, Antònia i Cata, han entrat al club de la Tercera Edat "Ca Nostra" on han gaudit d’una mica de ball de bot gràcies al grup Castell de Capdepera i després han llegit el manifest del seu pelegrinatge. Un manifest molt emotiu que ha agradat molt als presents. Alhora convidaren a participar en l'acte de tancament del pelegrinatge, que serà dia 6 de desembre a les 12 hores a Sineu. 




La seva intervenció ha estat precedida de les paraules de benvinguda de la regidora d'Educació, Antònia Caimari , mentre que Albert Llull ha estat l'encarregat de tancar l'acte parlant en representació del consistori. 



Amb unes cançons del grup Perellada (amb Pep Vila al capdavant), que va treure a ballar a les padrines, va acabar l'acte.


Després de dinar a Capdepera han continuat la ruta cap a Son Servera on passaran la nit.

El carro va partir ahir des de la Colònia de Sant Pere i aquest matí ha partit d’Artà. El recorregut dura 14 dies i s’espera arribar dia 6 de desembre a Sineu on s’ha organitzat una concentració de padrins amb carro.

Sortida del pelegrinatge des de la Colònia de Sant Pere. 22/11/2013

El pelegrinatge de llibertat i amor és una iniciativa d’un grup de padrines que recorreran Mallorca en carro per cridar l’atenció sobre la problemàtica que pateix l’ensenyament a les Illes Balears.

 
 Gràcies per la vostra empenta i ànims!