Reformes i noves empreses incrementen el caràcter comercial de l'autovia Joan Carles I




L'autovia Joan Carles I se esta convertint en un autèntic carrer comercial. A les empreses instal·lades des de fa temps a l'esmentada via entre Capdepera i Cala Rajada ( Distribucions Llevant, Disbe, Eroski...), s'han anat afegint noves naus comercials com ara Lidl o Müller. Gairebé totes les noves  són de les anomenades "grans superfícies".



Recentment hem vist com s'han iniciat les obres de preparació del solar on s'ha de construir el Mercadaona. Sembla que així s'inicien unes obres de les que s'ha parlat durant temps però no acabaven d'arrancar.





D'altra banda el Lild també esta en obres d'ampliació i reforma, tant de la nau comercial com del pàrquing. Malgrat tot l'establiment segueix obert al públic, ja que s'han col·locat unes barreres protectores que separen les zones d'obres amb les d'accés públic.  





D'altra banda, ja que parlam de l'autovia, cal comentar que s'esta duent a terme una bona poda dels arbres de l'autovia. A alguns ja els feia una bona falta.



Així, sembla que l'autovia a més del seu caràcter residencial incrementa l'aspecte comercial. Davant aquesta realitat més d'un es demana... Per a què se va construir un polígon industrial/comercial a Capdepera?