L’Ajuntament i l’Associació de  veïns i veïnes d’Es Carregador, Es Provençals i sa Font de sa Cala signen un acord per ajudar al programa ‘Espai Obert’



L’Ajuntament de Capdepera i l’Associació de  veïns i veïnes d’es Carregador, es Provençals i sa Font de sa Cala han signat aquest matí un acord de col·laboració per ajudar al programa Espai Obert dels Serveis Socials. El programa fa un treball preventiu i socioeducatiu amb infants i joves en risc i/o situació d’exclusió social a Capdepera i l’imparteix l’empresa Iniciatives de Ciutat.  

 
Per una banda, l’associació dóna 6.300€ per reforçar el programa i complementar les tasques del servei públic i contribuir així al benestar del col·lectiu. Aquests doblers seran distribuïts en el curs 2013/2014 durant els mesos de novembre i desembre de 2013, i gener, febrer i març del 2014.

 
D'altra banda, l’Ajuntament es compromet a dotar els pressuposts municipals de l’exercici 2014 de crèdit suficient per donar continuïtat al contracte i acaba el curs, els mesos d'abril, maig i juny del 2014, amb un màxim de 4.200€

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, ha agraït a l’associació l’esforç i l’interès per col·laborar en qüestions que “van més enllà del seu àmbit d’acció”.