inici

Cap Vermell

Adobat el sostre del poliesportiu Es Figueral

Les goteres i el camp de futbol estan arreglatsEls dos problemes que tenia el complex esportiu Es Figueral, la fibra de coco del camp de futbol i les goteres del Poliesportiu, estan arreglats.

El camp de futbol és de gespa artificial i contenia fibra de coco. A causa del desgast d’aquesta, i aconsellat per l’empresa constructora del camp, el departament d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera ha optat per substituir la fibra de coco per cautxú, ja que és un material més econòmic i a més té un manteniment més senzill.

Pel que fa al Poliesportiu, la coberta tenia goteres que durant el mes d’octubre s’han arreglat. L’obra havia de començar al setembre però a causa de la meteorologia adversa es va ajornar. L’empresa Taraspol ha estat l’encarregada d’impermeabilitzar la coberta del Poliesportiu amb un aïllament tèrmic de poliuretà, amb capes de pintura i vernís. Amb aquesta mesura s’ha aconseguit que l’aigua patini per sobre la coberta i que la temperatura dins el pavelló sigui més estable.   Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

Horaris C E Escolar