Bon ambient i molt de públic a la Nit de Tapes.
El Noha's s'endugué una altra vegada el primer premi del concurs.



La primera cosa important d'aquesta Nit de Tapes, dins el programa del cap de setmana del peix fresc, va ser que el temps no s'hi oposà i tot va discórrer amb normalitat, almanco fins a mitja nit, que és quan nosaltres plegàrem. D'altra banda, una bona presència de públic, possiblement més que cap any, que mig partia entre el locali l'estranger, va quedar bé amb les parades que oferiren les seves creacions i amb la molta cervesa que s'hi posà a contribució. És a dir, una vetllada gastronòmica més que bona.



Com en edicions precedents, les elaboracions dels bars i restaurants participants, fins a sis, se sotmeteren a la consideració d'un jurat de primer nivell, integrat pels grans cuiners Toni Navarro, Paco Cabello i Felipe Dengra, que tengueren la difícil tasca de decidir els tres premis del concurs.



I aquests, és a dir els guardons, foren per a:

EL PERRO VERDE i L'APERITIVO (3r premi)


PASTA-PASTA (2n premi)


NOHA'S (1r premi)


Enhorabona a tots ells, així com als demés participants, per l'esmerada presentació de les tapes que oferiren al públic i per la qualitat del producte final. El públic així ho va entendre i, certament, algun dels no guardonats sí que, en canvi, es va fer un fart de despatxar. Una cosa per l'altra.





La nit comptà amb animació musical a càrrec del grup Chevi's Band, un grup de joves que interpreten grans èxits musicals dels 90 i clàssics del roc internacional. I ho fan molt bé. Amb ells la vetllada s'allargà al voltant del bar situat a la carpa principal.



Bon inici de cap de setmana. I que seguesqui.