Gairebé la meitat d'accions es considera acabada i l'altre meitat es troba en execució o queda pendent



El Fòrum Ciutadà de Capdepera es va reunir dimecres, 9 d'octubre,  per presentar l’informe de seguiment de l’Agenda Local 21, que contempla les diferents accions del pla bianual 2012-2013 i els indicadors de sostenibilitat.

A la reunió hi varen participar representants de diferents associacions del municipi, ja que l’Agenda Local 21 és la base en la participació ciutadana.

Segons es desprèn de l’informe, el pla d’acció mare conté 84 accions, de les quals 32 eren per dur a terme durant els anys 2012-2013. Aquestes es poden classificar en :

- Pendents: 5

- En execució: 11

- Acabades: 16

- Eliminades: 0

Cal destacar que algunes de les accions que s’estan executant no es donen per acabades, ja que sempre s’hi pot fer més feina, com per exemple la difusió de la mateixa l’Agenda Local o la creació de bones pràctiques ambientals a l’administració. Una de les accions a destacar és l’aprovació d’un nou reglament de Participació Ciutadana per a incentivar-la.

Pel que fa als indicadors, es pot destacar que Capdepera ha perdut població en el 2012, que s’han reduït les fuites d’aigua així com el consum d’aigua de la població de dret. 

Margalida  Servera, tècnica de Medi Ambient de l'ajuntament de Capdepera, va ser l'encarregada de presentar l'informe, acompanyada de la regidora de participació ciutadana, Antònia Caimari, i del batle, Rafel Fernández.
Aquí el teniu:

Informe de seguiment ANY 2012