Magdalena Crespí va celebrar el 100è aniversari a la Residència de sa Font de sa Cala











 

 

Una altra veïna de Capdepera celebra els 100 anys. Magdalena Crespí, natural de Sa Pobla, viu a la residència SARquavitae de sa Font de sa Cala, on ahir al capvespre li varen organitzar una festa pel seu aniversari. Realment, Magdalena té 100 anys i 8 dies, perquè va néixer el dia 2 de setembre.

 

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, acompanyat de la regidora de Serveis Socials, Ivon Renuad; així com del director de la residència, Antoni Bauzà,  el director de la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears, Javier Ureña;  la directora territorial SARquavitae Balears, Lourdes Amer; i la coordinadora de l’àrea de residències de l’IMAS, Ana Belén Velasco, varen participar a l’acte d’homenatge de la centenària.



Va ser el director de la Residència qui va fer d'amfitrió i va donar els molts d'anys a na Magdalena.



Els familiars del'homenatjada també es desplaçaren fins a Capdepera, i els treballadors i residents del centre varen participar en la festa.



La residència i l’Ajuntament la varen obsequiar amb una placa commemorativa i un ram de flors per celebrar aquesta fita. Després dels regals, el grup de ball de bot
Castell de Capdepera va amenitzar la festa amb música i ball.



Tot seguit, na Magdalena va bufar les espelmes d'un pastís d'aniversari i va posar per a fer una foto amb la família i autoritats. La festa va acabar amb un refresc.