Les escoletes de Capdepera i Cala Rajada celebren el final de curs, amb dos espectacles protagonitzats pels seus alumnes.

 

  Les escoletes infantils de Capdepera i Cala Rajada han acabat el curs i per a celebrar-ho varen organitzar la setmana passada un espectacle per als familiars i amics.


  Els nins i nines de l’escoleta Eriçons de Cala Rajada varen ser els protagonistes d’un conte infantil en el qual uns excursionistes es trobaven moltes sorpreses pel camí. Des dels més petits, asseguts a les seves trones, fins els més grans, varen participar en el xou que va aconseguir un somriure de tots els presents. L'acte va tenir lloc a l'escenari del Centre Cap Vermell.En el teatre de Capdepera va tenir lloc la festa de final d'Es Ferreret de Capdepera, amb la graduació dels més grans.


En l'acte de l’escoleta Es Ferrerets de Capdepera van participar tant alumnes com els pares i mares.

 

Els nins i nines sortiren a l’escenari a ballar, i després, els més grans, els de 2 i 3 anys, celebraren la seva graduació. Els pares i mares varen fer un teatre negre en el qual només es veia el reflex del blanc amb la llum ultraviolada.