A més de la festa del divendres, 13 de maig, els interns han gaudit d'un ampli programa d'activitats durant tota la setmana







 

La residència Sarquavitae Capdepera, ubicada a Sa Font de sa Cala, celebrà dia 31 de maig el cinquè aniversari amb un còctel i un sopar pels usuaris i els familiars.

Durant tota la setmana els residents han fet diferents activitats per commemorar la data, com la trobada intergeneracional per a fer gimnàstica que es va celebrar dimecres a Capdepera.

Avui horabaixa prop de 200 persones s’han reunit al pati de l’edifici per gaudir de la vetllada que ha estat amenitzada pel grup de batucada Batucap i per alumnes de guitarra i flauta de l’Escola de Música de Capdepera.

L’acte ha comptat amb la presència del batle de Capdepera, Rafel Fernández; la regidora de Serveis Socials i Gent Gran de l’Ajuntament de Capdepera, Ivón Renaud, la regidora de Cultura, Carmen Corraliza, la regidora d’Educació, Antònia CAamari, i  el director de la residència, Antoni Bauzá; i la directora territorial de Sarquavitae, Lourdes Amer.