El Mercat Medieval s'acomiada amb un dia solejat i festiu




La darrera jornada del Mercat Medieval va arreplegar una gran quantitat de persones que s'aproparen a Capdepera a veure, i viure, el nostre mercat. Els carrers de Capdepera eren plens a vessar, això si sense massa embossos ( en tot cas puntuals) ja que el trànsit de visitants resultà fluid. Com el dissabte, els diversos grups de músics i animació van aconseguir crear un gran ambient des de ben prest.









Durant gairebé tot el dia poguérem veure coes a les paradetes de menjar i locals del centre urbà plens. Molts de visitants valoren molt positivament la decoració i la recreació medieval que s'aconsegueix en el nostre Mercat, la presència d'artesans, la música i l'immillorable marc del Castell.



En alguns indrets hi poguérem trobar molt d'ambient, amb música i paròdies d'espontanis.





Batucap va ser el grup que va tancar el Mercat Medieval 2013, ja fosca. Ara ens queda esperar la nova edició del Mercat Medieval.



Tots els participants rebran una enquesta de l'organització amb la que es pretén recollir queixes i propostes per a la propera edició. 

Nosaltres us convidam a preparar les vostres fotografies i enviar-les al concurs de fotografia del Mercat Medieval de Cap Vermell, que inclou un premi especial pífies del Mercat i un altre premi especial del públic (a través del facebook de Cap Vermell). Ja hem començat a rebre participacions i en breu les publicarem.