L'executiva de la Walled Town Friendship Circle es reuneix a Capdepera, amb assistència de representants de 12 països


Com donàrem a conèixer oportunament, aquest cap de setmana tendrà lloc a Capdepera, coincidint amb el Mercat Medieval, una reunió executiva de la Walled Town Friendship Circle (Associació de Ciutats Emmurallades), a la qual assistiran una cinquantena de representants de dotze països. Recordem que Capdepera és membre de l’associació des de 2010.

El dijous dia 15 va tenir lloc, en el Centre Melis Cursach, la presentació d’aquest esdeveniment, amb la presència del batle , Rafel Fernández; ; el regidor de Turisme, Albert Llull; la regidora de Patrimoni, Catibel Llabata; el director de l’Agència de Turisme Balear (ATB), José Marcial; la gerent d’Eurolocal del Consell de Mallorca, Josefina Sintes; i el president de l’Associació Walled Town Friendship Circle (WTFC), Joseph Spiteri,

El batle, la senyora Sintes i el senyor Spiteri van prendre la paraula per a referir-se a la i mportància d’aquest tipus d’associacions i d’intercanvis tant des del punt de vista promocional i turístic, com des del vessant social.

Per a aquest mateix dijous, estava previst un sopar de benvinguda als participants, a l’hotel Bella Playa, i del qual vos informarem oportunament. Les reunions de la comissió executiva de la Walled Town Friendship Circle tendran lloc tant divendres com dissabte i, a més, els assistents visitaran el Mercat Medieval i desenvoluparan una sèrie d’activitats de caire cultural.