.

Escuts, domassos i teles decoren ja els carrers i accessos del Castell

Dimecres al vespre es tanca el nucli antic per a muntar el dijous.

Tot estarà a punt per a divendres.


L'entrada al poble és diferent. S'engalana per al Mercat. A l'ambient es detecta ja el compte enrere.



Preparau les vostres càmeres. El concurs de fotografia està convocat. Seran imatges úniques, irrepetibles.
Participau!


També ens hem d'armar de paciència pel fet de no poder accedir en cotxe fins on voldríem, per haver d'esperar que aquell descarregui..., i sobretot per atendre els que vénen de fora amb la millor de les nostres cares. És una vegada a l'any i bé que ho paga.

D'altra banda, cal recordar que hi ha canvis en els horaris del Mercat Medieval: L’Ajuntament de Capdepera informa que el Mercat Medieval 2013 s'obrirà a les 10h del matí i es tancarà a la 1h de la matinada. En aquesta edició de la fira medieval s’ha posat un horari de tancament per no destorbar el son dels veïnats, per evitar possibles incidents i per a més seguretat de les parades.

Es demana la col·laboració d’artesans i parades de menjar d’aturar l’activitat comercial i tancar com a màxim a la 1h. de la matinada de divendres dia 17 i dissabte dia 18 de maig. Diumenge dia 19 de maig es començarà a desmuntar el Mercat Medieval a les 20:30h.


Ens agrada escoltar que aquest Mercat Medieval de Capdepera és especial. Que te màgia, encant.



Idò, per molts d'anys!


Hem pogut viure en directe la preparació del mític gelat d'herbes de Can Planetes a l'obrador del gran cuiner i reboster Toni Navarro, que participa de l'obra solidària amb el col·lectiu de les mítiques herbes.



Enguany serà el darrer que es farà amb aquesta batedora, a la qual retem homenatge abans de la seva jubilació.
Són moltes hores de feina acompanyant el seu propietari Toni Navarro en el seu periple d'endolcir la vida als seus clients. Un plaer.