Cloenda del curs 2012-2013











Els alumnes dels tallers de l'Escola d'Adults de Capdepera exposaren les seves obres de pintura, restauració de mobles i brodat a l'espai de Sa Cotxeria del Centre Melis Cursach. Era la primera vegada que ocupaven aquest espai i veritablement va quedar molt bé. D'una banda la varietat de feines exposades i d'altra el bon gust per a exposar-les a l'espai disponible.



A l'acte d'inauguració, a més dels alumnes, familiars i amics, hi van assistir alguns regidors amb el batle Rafel Fernandez al capdavant. També feren acte de presència els professors, la coordinadora d'Aduts i la directora i cap d'estudis del CEPA d'Artà  (centre al qual pertany Capdepera).



El batle dirigí unes paraules als assistents, donant les gràcies al professorat i elogiant la feina feta pels alumnes.



Com podeu veure a les imatges, el Centre Meslis Cursach resultà un lloc ideal per a l'exposició. Cal dir que enguany trobàrem a faltar l'obra de pauma, curs que, com molts d'altres, s'ha suprimit del programa d'adults.



Si l'exposició lluïa com altres anys, la presència de públic va ser menor (de fet molt inferior) ja que en edicions anteriors es comptava amb la presència dels altres cursos que s'organitzaven per l'Escola, que com hem dit ara s'han deixat d'oferir per l'Ajuntament. Entre aquests, els relacionats amb manteniment fisic i esports o idiomes. De fet, l'exposició servia com a festa de cloenda de tots cursos d'adults i congregava una gran quantitat de gent. Enguany, amb la gran retallada, l'assistència ha estat menor. 

L'exposició es pot visitar
del 26 d'abril al 5 de maig, de 19 a 21 hores






Els mateixos alumnes aportaren el material per a una picada, mentre que les begudes anaren a càrrec de l'Ajuntament