Les obres de les alumnes de Ca Na  Marisa omplen d'autèntiques obres d'art el Centre Melis Cursach




Ens resulta trobar adjectius per qualificar les obres presentades de l'Exposició de Ca na Marisa en el Centre Melis Cursach, sense repetir-nos.

Dimecres va tenir lloc l'inauguració amb la presència de moltes de les autores dels treballs de brodats, punt de calça i patchwork, i el batle de Capdepera, Rafel Fernàndez, qui dirigí unes paraules d'enhorabona a na Marisa i les dones que hi han participat.



Per la seva banda na Marisa va aprofitar per a manifestar la voluntat de seguir endavant amb les exposicions, mentre l'Ajuntament ofereixi un local per poder-les dur a terme. També va comentar que enguany hi ha més varietat perquè s'han diversificat els cursos, a més hi ha un increment d'alumnes estrangeres i d'altres pobles veïnats. Tot fent broma de la "capitalitat" gabellina.

L'exposició mostra una gran varietat de treball amb l'excel·lent qualitat  i bon gust a que ens tenen acostumats. A cop d'ull se comprova que darrere cada peça hi ha hores i hores de feina, però a més cada anys ens sorprenen amb noves propostes de gran bellesa i acabats perfectes. Tot fet amb molta cura, des de la tria de models i combinacions de colors, fins a la realització i la mostra anual preparada amb molt de gust i detall. 



És un plaer que aquestes artesanes vulguin compartir les seves obres abans de tornar a l'àmbit privat pel que ja majoria han estat elaborades. I gràcies a na Marisa per mostrar-les tan bellament, per uns pocs dies la casa Melis Cursach es vesteix de gala.



Us deixam unes fotografies de racons que ens han cridat l'atenció, però val la pena anar-hi a admirar-les a l'exposició: hi ha més, molt més.