16 empreses de Capdepera han aconseguit el distintiu, que s'afegeixen a les 21 que ja estaven acreditades des del 2011


Un total de 16 empreses de Capdepera han aconseguit el distintiu del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) per la tasca realitzada durant el 2012.

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, el regidor de Turisme, Alberto Llull, i el director de l’Agència de Turisme de les Illes Balears, José Marcial Rodríguez, han fet entrega dels distintius en un acte al centre Cap Vermell, on han acudit els representats de les empreses guardonades.


Les autoritats polítiques han mostrat la seva satisfacció perquè amb aquestes actuacions Capdepera és cada vegada més atractiva per la qualitat turística que ofereix.

L’any 2011 es varen distingir 21 empreses del municipi i totes elles han superat el segon cicle del SICTED. Amb les d’enguany, ja són 37 les empreses adherides al SICTED a Capdepera.

Per al municipi, formar part del sistema és beneficiós perquè ofereix al visitant un nivell de qualitat a tots els serveis turístics, que els hi aporta satisfacció, i per tant, ajuda a la fidelització. Com a empresa, el SICTED promociona el negoci de forma gratuïta i dóna assistència tècnica.

Les empreses adherides al SICTED han de complir amb una manual de bones pràctiques en el qual s’especifiquen les pautes a seguir amb els clients, els serveis externs o les instal·lacions, entre altres.

El SICTED és un projecte de millora de la qualitat en les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.