Vénguin d'Orient, vénguin d'Occident, els Reis ja són aquí

Multitudinària rebuda a Ses Majestats a Cala Rajada i Capdepera




No fallen mai ni hi ha crisi que els aturi. Tant si vénen del llunyà Orient com si ho fan de Tartessos, aquests tres personatges compareixen cada mes de gener amb una càrrega que cap circumstància no pot destruir: la il·lusió. Ens ho deia un vetarà músic de la Banda, d'aquells que fa molts i  molts d'anys que va a esperar-los, carregat amb un instrument feixuc: "Aquesta és l'única festa capaç de treure tot el poble al carrer: des dels infants més tendres fins als padrins més vells".

I no s'equivocava, el músic. En una tarda-nit apacible, de les que conviden, si a esperar els Reis no hi havia tot el poble, poc hi mancava. La Comissió ho havia aconseguit una vegada més, i els mesos de feina per a preparar carrosses i organitzar la cavalcada es transformaven en l'alegria de tot un poble. Gràcies, al·lots!

















En acabar Els Reis se feren una fotografia amb part de la Comissió dels Reis, tot agraint la feinada que fan preparant la seva arribada i ajudant a repartir els regals que duen d'Orient per a tots els nins i nines.