Les escoles de s'Auba i s'Alzinar celebren l'inici de Nadal cantant nadales.





Divendres, dia 21 de desembre, acabaren les classes del primer trimestre escolar i, abans d'iniciar les festes de Nadal, oferiren dos concerts de Nadales.

El col·legi s'Auba les va interpretar a l'Auditori Cap Vermell. El concert s'allargà més de l'esperat ja que se sobrepassà l'aforament, algú ho denuncià i s'hagué d'organitzar l'actuació dels nins i nines per grups. Així, cantava un cicle i deixaven entrar els seus pares, sortien i després entrava un altre, i així... També hi va haver problemes amb la manca d'equip de llum i  de so, a més faltaven les grades (se van posar més tard) cosa que retrassà l'inici del concert. Malgrat tot els nins i nines ho feren molt bé i les nadales agradaren a tots.  Resumidament, això és el que ens han comentat algunes persones assistents. La jornada continuà amb la xocolatada i la visita del patge a infantil i primer cicle, però ja dins el centre escolar.









Per la seva banda el col·legi s'Alzinar va fer el concert a l'església de Capdepera. Allà cada nivell interpretà una cançó (d'infantil i 6è de primària) i per acabar les tocà el torn als mestres que, vestits de negre,  interpretaren una cançó popular amb lletra reivindicativa.









No hi hagué cap incident i després de cantar els alumnes van prendre una xocolata, preparada per l'AMIPA, amb coques i ensaïmades aportades pels propis alumnes.



Els cursos dels més petits reberen la visita del patge reial que recollí classe per classe, a Infantil i  primer cicle,  les seves cartes.



Els alumnes de 6è organitzaren un mercadet molt animat.



Enhorabona als mestres i alumnes, especialment a les mestres de música, per preparar els concerts i les activitats de final de trimestre.

En breu esperam poder editar alguna d'aquestes interpretacions.