Els Centres Joves de Llevant juguen a futbet



Els centres joves de Capdepera, Artà i Son Servera s’han reunit avui capvespre per jugar un campionat de futbet al poliesportiu Es Figueral, a Capdepera. En total vuit equips dels tres pobles, cinc de Capdepera, dos d’Artà i un de Son Servera, Sant Llorenç no ha format equip per aquesta ocasió, han competit entre sí per passar un capvespre divertit i esportiu.

 

És el tercer campionat de futbet que organitzen els Centres Joves de Llevant aquest any. Els altres dos es varen jugar a Son Servera i a Artà, i ara tocava el torn a Capdepera.

El torneig d’avui, però, s’ha dividit en dues parts a causa de la pluja que ha impedit aprofitar el camp exterior per jugar. D’aquesta manera, avui s’han jugat la meitat dels partits, i a finals de gener, es disputaran la resta.

El públic de la trobada d’avui capvespre ha estat nombrós, perquè molts d’usuaris dels diferents Centres Joves també s’han desplaçat fins a Capdepera per animar els respectius equips. Al poliesportiu també han assistit el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera, Fernando Martínez, la tècnica del Centre Jove de Capdepera, i els monitors dels tres Centre Jove que han participat.



El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera, Fernando Martínez, la tècnica del Centre Jove i els monitors dels centres joves de Son Servera, Capdepera i Artà.