Activitats de promoció de l'Associació Hotelera durant el mes d'octubre 2012



- Promoció de Firstsun Mallorca Hotels a  la Fira Rewe  a Salzburg (Áustria)


- Famtrip de presentació de l’oferta esportiva de Firstsun Mallorca i participació en la I Jornada Inversa per a agents de viatges especialitzats en Golf





Promoció de Firstsun Mallorca Hotels a  la Fira Rewe  a Salzburg (Áustria)

L’Associació Hotelera de Capdepera  ha participat del 24 al 28 d’octubre a la fira Rewe,  celebrada a Salzburg. Aquesta fira és un esdeveniment adreçat exclusivament a professionals del sector, al qual han acudit els responsables de les principals agències de viatges alemanyes  que comercialitzen els productes d’aquest operador, un dels més importants del país i a la qual també hi era present una representació d’agents de viatges d’Àustria,

La representació de Firstsun Mallorca Hotels  ha tingut l’oportunitat de presentar directament als 1500  intermediaris d’Alemanya i Àustria congregats els productes que conformen l’oferta turística de la nostra localitat.

D’aquesta manera, hem disposat d’un  original expositor, dins d’una  estructura  en forma de vaixell, el qual  conformava  l’estand de les Illes Balears, des del qual hem lliurat 400 bosses  amb material informatiu, així com merchandising promocional preparat per a l’ocasió.


Expositor a la fira Rewe a Salzburg



Famtrip de presentació de l’oferta esportiva de Firstsun Mallorca i participació en la I Jornada Inversa per a agents de viatges especialitzats en Golf

El dia 20 d’octubre van rebre la visita de 19 agents de viatges especialitzats en turisme actiu, procedents de la República Txeca, Itàlia, U.K, Austria, Noruega, Dinamarca, España, Alemanya i  la Federació Russa.

L’Associació Hotelera  els  hi va organitzar un complet programa  d’activitats amb visites guiades a  instal·lacions  esportives, còctel, workshop de presentació de la localitat i sopar.

Aquesta presentació s’ha organitzat aprofitant la convocatòria de la fira  esportiva  STIM  a Palma, a la qual també l’Associació  Hotelera hi era   present, amb un estand promocional de l’oferta de turisme actiu de Capdepera.


Presentació de les fitxes de productes esportius


Recorregut per les diferents instal·lacions esportives del municipi




Passeig en minitren per la localitat


Dia 29 d’octubre  organitzarem  un workshop de presentació de  l’oferta turística Firstsun Mallorca  Hotels  als 15 agents especialitzats en golf de Dinamarca, Noruega, U.K i Alemanya que visitaren la localitat.


Dinar ofert al grup  d’agents de viatges dins el programa de Jornades de Golf


Els workshops organitzats per posar en contacte els representants de la demanda amb la nostra destinació ens han demostrat una vegada més, la seva vàlua com a eina de promoció. Aquests esdeveniments basats en segments concrets, ens permeten aconseguir  que els professionals coneguin de primera mà  les possibilitats que hi trobaran  els seus clients una vegada siguin a Capdepera.

No obstant això, en aquests moments l’Associació Hotelera de Capdepera es disposa a assistir per primera vegada a la celebració de la fira EIBTM, la fira del producte MICE més important del món, que s’ha traslladat des de Ginebra fins a Barcelona.