La primera activitat de la nova associació serà l'espectacle STARS












Dilluns, dia 29 d'octubre, l'associació "Per un sonriure" es presentà al Centre Cap Vermell. L'acte comptà amb la presència d'un nombrós públic i alguns regidors de l'Ajuntament, amb el batle al capdavant.



Esperança Morey, com a presidenta de la nova associació, dirigí unes paraules als presents i els convidà a assistir a la primera acció que duran a terme, els dies 1, 2, 3 i 4 de novembre. Es tracta d'un musical anomenat STARS, que recordarà cançons dels anys 80 i 90 de parla anglesa. Esperança Morey aprofità per donar les gràcies a tots els que han col·laborat d'una forma o altra en la posada en marxa del festival.
També recordà que la recaptació anirà, en aquest cas, a l'associació ASPAS, que ajuda nins i nines amb dificultats auditives.



L'associació disposa d'una adreça electrònica  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. a la qual podeu fer arribar tot tipus de  suggeriments, idees, aclariments... Més endavant obriran una pàgina de facebook per a facilitar la difusió de les seves accions. 



Abans d'acabar l'acte, el batle de Capdepera dirigí unes paraules als presents tot  recolzant la nova associació i doàr l'enhorabona als fundadors/es i a la serva col·laboració amb entitats benèfiques, significant que és especialment digne de lloança fer-ho amb les que treballen amb nins. Els desitjà molt d'èxit i des de l'Ajuntament els oferí la seva col·laboració i suport



Després d'un breu torn de preguntes, en què precisaren el motiu de l'elecció d'ASPAS com a beneficiari, es referiren a l'orígen de l'associació i a comentar que ara comencen amb un festival, però que no serà l'únic tipus d'activitat que prepararan.

Per acaba,r brufaren amb un poc de cava i una picada, en el  bar del centre Cap Vermell



Recordeu que dies 1, 2, 3 i  4 de novembre podeu veure STARS al Teatre de Capdepera.