Detingut l'alemany que enterrà la seva dona,
de la qual es trobà el cos en el jardí


foto "Diario de Mallorca" (10-10-2012)

Així recollia aquest succés www.ultimahora.es (10-10-12):

L'alemany que va confessar ahir haver enterrat la seva dona al jardí de casa de Canyamel ha estat detingut aquest matí. Alex es trobava amagat als voltants de Canyamel i en escoltar l'helicòpter de recerca, ha sortit i finalment ha estat detingut.

Posteriorment la plicia l'ha traslladat a la casa on va enterrar la seva dona perquè indicàs exactament on es trobava el cadàver, que ha estat localitzat poc després.

«Que no busquin més, la meva dona està enterrada al jardí de la casa». Amb aquestes paraules va confessar aquest alemany ahir a la tarda el parador de la seva dona, de la qual no es tenien notícies des del 14 d'agost. Gisele von Stein, que tenia la mateixa edat que el seu marit, va desaparèixer de forma misteriosa en ple estiu i el seu marit sempre va sostenir, fins ara, que no sabia res d'ella ni on havia anat.


La denúncia de la desaparició d'aquesta dona va ser tramitada el 28 de setembre per la seva filla, la qual comunicà els fets per mitjà d'un advocat, en no tenir coneixement del seu parador des del mes d'agost.

Posteriorment, al llarg del dia, IB3 ha informat que, per ara, al marit de la dona trobada se l'acusa d'inhumació il·legal, però que, a partir de les diligències que es practiquin, també podria ser acusat d'homicidi.