Un guardó

ben merescut













El Govern de les Illes Balears, amb motiu del Dia Mundial del Turisme, va lliurar el passat divendres una sèrie de guardons a distintes empreses, tant del sector de l'allotjament com de l'oferta complementària. Aquests guardons vénen a reconèixer "la dedicació al servei i la defensa i promoció del turisme".

L'hotel-restaurant "Ses Rotges", que regenta la família Tétard des de 1974, va ser una d'aquestes empreses de les quals se'n reconeix la dilatada dedicació i una oferta professional de primer ordre. No oblidem que aquest establiment va ser el primer de la nostra Comunitat que va ostentar una estrella Michelin, una de les màximes distincions mundials en matèria de restauració. Gairebé quatre dècades al servei del turisme de Cala Rajada i de Mallorca, sempre des d'una aposta indefugible per la qualitat, fan de "Ses Rotges" un establiment gairebé únic en el nostre entorn.

Rebi, la família Tétard, l'enhorabona de "Cap Vermell" i el desig d'una encara més dilatada trajectòria, des de la convicció que aquest establiment és un aval per al prestigi de la nostra oferta turística.