Firstsun Mallorca Hotels es promociona a la fira turística Top Resa de París, i participa a una workshop d’agents de viatges especialitzats en  turisme cultural i gastronòmic.








L’Associació Hotelera Cales de Capdepera  ha participat per primera vegada a la fira IFTM Top Resa (International French Travel Market), la fira turística més important del mercat francés. Hem participat als mostrador disposats per l’ATB, a  l’estand de Turespaña

Destacam la importància d’ haver estat presents a aquesta fira de caràcter exclusivament professional, ja que ens ha ofert l’oportunitat d’establir contacte personal amb compradors professionals del sector. L’objectiu ha estat  promocionar la nostra localitat   dins un mercat que comença a funcionar de forma positiva  i que presenta unes  bones previsions  per a Mallorca en general, amb una tendència a l’ alça de cara a la propera temporada.

En París  hem basat la promoció en el lliurament de fitxes de productes, material promocional   que van editar al començament d’any i que per a l’ocasió hem traduït també  al francès. Aquest  nou material ens permet oferir  l’oferta de Capdepera segmentada per productes, de manera que es  pot diferenciar clarament l’oferta:  platja, família,  golf, tennis, senderisme, ciclisme, naturalesa, busseigs, cultura, festes, oci , spa, etc.  Aquest nou material constitueix una eina promocional de primer ordre, que respon a la necessitat  d’adaptació del material a  l’ interès dels turistes per la diversificació del producte i no només pel sol i platja.

La promoció  ha continuat amb la participació el divendres a una workshop d’agents de viatges alemanys especialitzats en cultura i gastronomia  que participaven a un  viatge de familiarització, organitzat per l’ATB, en col·laboració amb les oficines  espanyoles de turisme d’Alemanya. Ningú dels assistents  coneixia la nostra  localitat,  i  en aquesta jornada de treball hem presentat l’oferta de Firstsun Mallorca Hotels,   intentant donar nombrosos motius per tal  d’ aconseguir que en una jornada  els agents de viatges i tour operadors tinguin una imatge tan  positiva de la localitat  que ens permeta  aixecar un element diferenciador amb la resta de destinacions.



Hem rebut peticions relacionades principalment amb el senderisme i els itineraris culturals, un tipus d’oferta turística que es pot comercialitzar  especialment en temporada baixa.  Cal destacar  que l’oferta de senderisme, amb  les rutes  d’excursions al Parc de Llevant han estat molt be acollit pels agents de viatges. També aquesta ha estat una  bona  ocasió per donar a conèixer el Casal Melis Cursach, la nova oferta turística vinculada al patrimoni de Capdepera,  que ens permet oferir itineraris culturals més complets als nostres visitants i que contribuirà a la necessària dinamització  turística de la localitat.