Nou curs escolar a l'IES marcat pels canvis i les retallades









  Els alumnes de l’IES de Capdepera ja han començat el curs. Els nois i noies de 1r d’ESO han estat rebuts a la sala d’actes per l’equip directiu i els seus tutors. Són els alumnes que inicien una nova etapa a l’institut i s’ha mirat de donar-los la benvinguda el més càlidament possible. A continucació han estat rebuts la resta d’alumnes pels seus tutors.

 

Enguany comença un curs complicat per les reduccions de personal i l’augment de ratios que tothom coneix. El mateix matí d’iniciar el curs estaven pendents d’incorporar-se dos professors: un de tecnologia i un de matemàtiques. El primer s’ha incorporat al llarg del matí. El segon no ha arribat encara i no tenim notícia que l’adjudicació s’hagi realitzat.



D’altra banda, l’inici de curs s’ha complicat per la reducció, ¡ notificada dos dies abans de començar!, de l’horari de PQPI en dues hores, la qual cosa ha obligat als caps d’estudi a modificar els horaris dels professors i dels alumnes. També ha arribat en el darrer moment la notificació del canvi del currículum d’Educació per la ciutadanía (2n ESO) i d’Educació ètico-cívica (4rt d’ESO).