Werner Stutz primer president







La plataforma "Afectats pel renou i l'incivisme a Cala Rajada" no atura. Quan està a punt d'assolir els 700 membres en el Facebook, aquest dilluns dia 13, en una nova reunió, ha donat una passa més i ha elegit una junta constituent i ha aprovat els estatuts de la futura associació. Ara, aquests estatuts hauran de ser aprovats pels organismes competents (Coselleria de Presidència) i, a partir d'aleshores, el que va néixer com un grup virtual tendrà capacitat d'actuació i d'emprendre tot tipus d'accions, també legals, en defensa dels drets que consideren malmesos per la degradació d'algunes conductes contràries a la normativa legal i a les més elementals normes de convivència.

El president en serà el senyor WERNER STUTZ, i a la nova junta l'acompanyaran: MARIA TERRASSA, NÚRIA GARCIA, SANDRINE ANDRIEU, PAOLO ZERBATO, WILIAM TÉTARD i MANUEL GARCÍAQ INFIESTA.

A la reunió esmentada, es va preveure iniciar contactes formals amb distintes persones i col·lectius del poble, amb actitud positiva i  partir d'una voluntat inequívoca de diàleg i  d'entesa, per tal de, entre tots, mirar de reconduir els greus problemes que des d'uns anys ençà arrossega el nucli de Cala Rajada i que, segons la nova associació, perjudiquen seriosament la qualitat de vida dels estadants i de la majoria dels mateixos turistes, i  acaba per malmetre la imatge turística del nostre municipi.

A veure si, entre tots, som capaços d'aconseguir-ho.