Rolsmao All Black guanyen la Gimcana Nocturna 2012, la nit més sonada de l’any!


Divendres a la nit la Gimcana Nocturna 2012, la nit més sonada de l'any, novament no va descebre i va tornar a demostrar que és un dels actes més esperats pel jovent del municipi. Finalment hi van prendre part 22 grups, amb una alta i una baixa a darrera hora, superant les 150 persones entre participants i organització, a part de nombrós públic durant tota la nit.
A les 22:12h va iniciar la gimcana amb la presentació dels grups a la plaça dels Pins per primera vegada a l’escenari, que va permetre al públic assistent poder veure a tots els participants disfressats per a l'ocasió i amb un vehícle sense motor. Posteriorment tots els grups varen fer una cursa des de la plaça dels Pins per Leonor Servera fins a Ramon Franco, donant el tret de sortida a la Gimcana Nocturna 2012.

Roslmao all black, primers classificats


L’edició d’enguany dedicada a l’energia sostenible i fent un “remember” en algunes proves per conmemorar una dècada de gimcanes nocturnes consecutives per Sant Roc, els grups van haver de superar fins a 8 controls que  van consistir en proves d’habilitat a “uno para ganar”, mímica, un circuit amb bicicleta que requeria reconstruir-la, monopatins gegants amb punteria, superar camins de pintura combinades amb aigua, conèixer diverses espècies de peixos pescats per companys de la Cofraria i les proves aquàtiques, amb un pont tibetà i posar-se el màxim de “manguitos” inflables. Entre controls els grups també van haver de completar tests de coneixament sobre el món de la llata, de noms propis traduïts, del far de Capdepera, de pel.lícules gravades a Capdepera, o completar un circuit elèctric transportable. A més van haver de sumar diversos elements del mobiliari urbà de Cala Rajada, fer-se una foto amb una persona de color i una altra de rossa, o cercar-ne alguna amb famosos a una coneguda hamburgueseria, i aportar imaginació per reforestar el Coll de Marina, entre d'altres proves.

Piensa en verde, segones classificades

Superades les 6 de la matinada, després de gairebé 8 hores de gimcana i amb algun abandó a darrera hora d’algun grup on les forces ja no donaven de si, es va procedir a donar els resultats de la classificació final:

ROSLMAO ALL BLACK

83.350

PIENSA EN VERDE

79.400

IMPERIVM IV

78.800

GIMCANA EXPRESS

78.550

SUPER FRANK MEN

75.800

CRIA CERVOS  Y TE SACARAN LOS OJOS...

74.550

ARA VA DE BO

72.200

OLIMPIADES NOCTURNES 2012

72.150

LOS RONALD’S

70.950

THE KINGS BOXINGS

68.900

THE ATHLETICS MAINERS

65.050

TELEPIZZA

64.800

BAKERS

63.600

APACHE’S TEAM

62.850

THE ROCKERS!

60.550

ATHLÈTIC BAKERS

57.700

STREET 5.0

56.850

BAYWATCH

55.850

LAS PITUFAS

48.500

ATÓMICOS

44.800

PRONTO PIZZA

44.100

TRANSMEDITERRÀNIES

32.000

Els guanyadors gaudiran d'un creuer amb el veler de Mayurca Yachting Segeltorn, els Rolfmao All Black (veterans de la gimcana que l’any passat varen acabar en 5ª posició) aconseguien per primera vegada guanyar la gimcana.

Imperium IV, tercers classificats

Els segons, Piensa en Verde (terceres l’any passat), disfrutaran d'una jornada de relax a l'spa de l'Hotel s'Entrador, mentre que els tercers, Imperivm IV gaudiran d'un magnífic sopar a la Pizzeria Alcapone. La resta de grups  que encara quedaven a plaça varen tenir algun obsequi amb samarretes facilitades per col.laboradors de la gimcana.

Des d'Ona Verda volem donar un sentit agraïment a tots els participants i organitzadors pel seu esforç i ganes de donar el millor, tot i el desgast, també a l’Ajuntament de Capdepera per la seva col.laboració i als patrocinadors Serrano Hotels, Pizzeria Alcapone, Cafeteria Jam Jam , Electrohidràulica Llevant SA, Cafeteria Baleares, Gestoria Mateos Llodrà, TEG SL, La Ponderosa, In Off Informàtica, Entredosaguas, Mayurca Yachting Segeltorn, Angels i Bolero, Inmobiliaria Toñi Ruiz, Ca’n Buti Llepolies, les embarcacions de pesca Hispaniola Dos Mil i Vima, així com el Club Nàutic de Cala Rajada, ja que sense ells la gimcana d’enguany no hauria estat possible.

Com ens van dir alguns participants acabada la gimcana, ja restam els dies per la nit més sonada de l’any de 2013, que així sigui.

Ona Verda


Més imatges a l'àlbum de Xisco Campins. Clicau...
https://picasaweb.google.com/105760484757274626703/GimcanaNocturnaLaNitMesSonadaDeLAny2012?authkey=Gv1sRgCN3Z_Pfq7MnIKw&feat=email

(*) Recordam que centenars de vídeos i fotografies de l’esdeveniment els podreu trobar al Facebook, al perfil Ona Verda.