Dues vetllades de música i bauxa


foto "Festes del Carme" (Facebook)
La nit del divendres va ser la de la música jove, la del rock local, amb quatre grups que engrescaren la concurrència. I deim quatre perquè, fora de programa, també actuà el Combo de l'Escola de Música. Els altres foren "Hymn of Death", "Hard Top" i "Taurina". La cosa va rutllar prou bé, hi hagué animació, amb una assistència més que acceptable, sense arribar al ple, mentre que les actuacions foren d'excel·lent nivell.

Només tenim fotografies de "Hymn of Death", però, com sempre, estam oberts a publicar les que ens faceu arribar dels altres grups.







La verbena del dissabte, la verbena del Carme, com sempre, de menys a més, fins assolir el zenit passades les dues de la matinada. En primer lloc, el "Quartet Aquarius" va anar encalentint l'ambient, i els primers balladors començaren a animar-se. Música de ball de saló, per dir-ho així, ritmes de sempre, molta salsa i música llatina.







Tot seguit, "Ses Bubotes" feren una volta de caragol més i la seva aportació va apropar-se en el temps: ritmes més rockers, temes més joves. I, per tant, una altra marxa. Especialment pels voltants del bar. I ja que parlam de bar, hem de queixar-nos dels grups de gent que, per devora la zona de la verbena, anaven fent botellot, guardes consumint begudes duites de fora del recinte. Francament, amb la cervesa a un euro, ens sembla molt insolidari no fer despesa en el bar de les festes, que, no ho oblidem, és la base econòmica que permet que aquestes es duguin a terme.



"Withou String Big Band" foren el grup central, el de les hores de màxima concentració de gent. Aquesta acabà omplint el moll i, un any més, es demostrà el poder de convocatòria de les festes marineres de Cala Rajada.

La verbena es perllongà fins... a les 7 del matí! Vuit hores de música! Els "FenómenosBand" foren els encarregats de tancar la festa i de recollir les restes del naufragi, i ja ens perdonareu l'expressió, perquè en realitat tot va anar molt bé, sense cap incident i amb molt bon ambient.