Més guapa que mai...



A la crisi econòmica li haurem d'agrair que la comissió de festes del Carme s'hagi hagut de plantejar la tornada de "La mar de guapa". Aquest és un espectacle que, per moltes raons, associam a les festes i que, quan no es representa, es nota a faltar. Que els mateixos mariners, les seves famílies i els seus amics es converteixin, per un dia, en els artistes de les festes, no té preu. No parlam de grans qualitats artístiques ni d'actuacions sublims, sinó de complicitat amb el públic, d'entrega, d'implicació, d'entusiasme, de ganes que les festes siguin de tots. I és per això que el públic s'hi implica i respon com en poques altres ocasions. En aquesta ocasió, el dilluns dia 9, el moll va lluir esplèndid i es va fer petit per a encabir tota la gent que volgué fer costat a la gent de la Confraria i amics.



Els números se succeiren amb agilitat i tota la vetllada va transcórrer amb gran fluïdesa, gràcies amb bona part a la conducció de la gent de Pîlotes fora, que va amanir amb gran solvència els minuts necessaris entre actuacions. La seva experiència radiofònica els degué ser de gran ajuda.

Quant a les interpretacions de cadascuna de les escenes, no es tracta de destacar res ni ningú, tot i que hi va haver moments certament inoblidables. Els joves i els veterans hi posaren tot el que duien a dins i la gent va fruir amb tots ells, sense excepció. Aquell ballet, aquell "guateque", aquell can-can..., aquell Manolo Escobar! Sorpresa i grossa va ser la presència dels populars '"Anegats", que també ens oferiren un dels seus èxits.



































Si de nosaltres depengués, l'any que ve hi tornaria haver una nova edició de "La mar de guapa".