La setena edició del Morralla Xop Festival oferí un ample ventall d'estils musicals




   Muntar un festival com el Morralla Xop amb el pressupost que maneja la Comissió de Festes del Carme és un miracle que, dissortadament, no tothom és capaç de valorar. I és un miracle per la solidessa del Festival i per la qualitat dels músics que pugen a l'escenari. Enguany era un cartell de luxe i si una cosa va fallar va ser el públic, no el que hi era sinó el que no assistí...
Ja se diu que ells s'ho perderen, però l'esforç que es fa per muntar una "nit jove" mereixeria, segons la nostra modesta opinió, una resposta més massiva. Això sí el bar va estar ben animat.
   Deixant de banda aquestes qüestions, dir que els grups participants oferirern un ample ventall d'estils musicals des de la contundència de Mikjägermeister, rock en estat pur, al funkie-jazz de Orange Juice Funk Collective passant per Glasford, Sill i La Vereda. No faltaren a la cita la percussió de Sa Solera Gabellina i el DJ Aitor, per acabar la vetllada.

Tot un concertàs al moll de Cala Rajada









Com cada any la Comissió de festes del Carme orgnitzaren un bon sopar  pels músics, una forma d'agraïr la seva participació al concert.