Amb les bandes de Sóller i de Capdepera, 
                     un bon concert per a l'horabaixa del diumenge



Llucià Serra, president del Centre Cultural Banda de Música de Capdepera va ser l'encarregat de presentar, el diumenge dia 8, el V Festival de Bandes de Música de Capdepera, que en aquesta ocasió comptà, com a banda convidada, amb la formació de Sóller. I aquesta agrupació, junt a la banda local, ens oferiren un concert que es perllongà gairebé dues hores i que comptà amb una notable presència de públic. Aquest, gairebé omplí l'esplenada del moll, en una entrada de fosca apacible i agradosa, que convidava a fer estada vorera de mar.
 




Les dues bandes oferiren sengles repertoris que combinaren temes de tall clàssic amb altres de més actuals, molt agradables d'escoltar en qualsevol cas i que agradaren molt als molts aficionats que assistiren al concert. La banda sollerica va ser dirigida pel seu titular, Joan E. Vercher, mentre que la nostra comptà amb la batuta de Miquel Gayà.

En definitiva, una vetllada d'allò més agradable, a càrrec de dues agrupacions que demostraren, una vegada més, l'alt nivell de les bandes mallorquines.