Els dibuixos mostren con veuen els nins i nines als seus padrins i padrines









 Present, futur, experiències i il•lusions aquest és el títol que li han posat a l’exposició que van inaugurar,divendres 6 de juliol, a la residència SAR Quavitae els alumnes de l’Escola d’Estiu de Cala Rajada. Un seguit de dibuixos sobre com veuen ells els padrins, la tercera edat i les residències, i que es completa amb els dibuixos Records d‘una infància fets pels residents.

És la primera activitat conjunta que fan els dos organismes aquesta temporada però han comentat que en prepararan una altra el mes d’agost. En aquesta ocasió han estat els tres grups de nins que hi ha participat, els més petits dibuixant els seus padrins, els mitjans dibuixant la seva visió de la vellesa i els més grans pintant residències. El director de SAR Quavitae de Font de sa Cala, Antoni Bauzá, ha fet entrega d’un premi a cadascun dels tres grups de nins i nines perquè en gaudeixin a l’Escola d’Estiu.



Al pati de la residència els padrins, familiars i infants han gaudit d’un berenar i de l’actuació de la batucada de Capdepera que ha posat la música que li faltava a la cita. Sens dubte un capvespre diferent i entretingut per a tots els assistents.