La brigada col•loca pilons als carrers per millorar la seguretat












   Des de divendres passat l’avinguda Amèrica és més segura i tranquil•la per als vianants perquè els transports de càrrega i descàrrega ja no hi poden circular.
La brigada de Capdepera ha col•locat pilons i jardineres als carrers Almirante Servera, Faralló, Rafel Blanes, Pizarro i Ramón Franco per evitar que els    transportistes hi circulin per carregar i descarregar material davant els comerços i restaurants de la zona, una pràctica habitual fins a dia d’avui.
Amb aquesta actuació el consistori gabellí obliga a usar les zones de càrrega i descàrrega que es troben als carrers adjacents al passeig Marítim, i que es van crear amb aquesta finalitat. Els carrers Coconar, Bustamante, Pizarro, l’Agulla, Elionor servera amb plaça dels Mariners, Isaac Peral... tenen una zona destinada a la càrrega i descàrrega i a més, disten entre si molts pocs metres. 



   Els carreres Pizarro i Ramón Franco permetran l’accés als cotxes i motes dels veïnats, al camió dels fems, i als vehicles que descarreguen als soterranis dels locals amb una prèvia autorització. La resta de transport no hi podrà accedir. 



   L’Ajuntament de Capdepera aposta pel civisme de la ciutadania i la cooperació entre transportistes i vianants perquè ambdós col•lectius en surtin beneficiats amb aquesta mesura. Per una banda, els camions i furgonetes de transport autoritzat podran realitzar la seva tasca sense possible molèsties, i per altra, els vianants guanyaran en seguretat i tranquil•litat.