Joan Massanet deixa la presidència en mans de David Riera




Divendres, dia 8 de juny, l'Associació Hotelera de Capdepera "First Sun Mallorca" ha celebrat la seva assemblea anual, amb la novetat del canvi de presidència. L'assemblea, que va tenir lloc a l'hotel Canyamel Park, reuní un bon grapat de socis que durant bona part del matí va debatre els informes de les diferents àrees de feina. Durant el transcurs de la reunió se va produir l'elecció de president de l'associació, éssent elegit David Riera, jove director de l'hotel Mar Azul de Cala Rajada. La Junta directiva continua essent la mateixa, per tant se preveu una certa continuitat en els seus plantejaments.



Després de l'assemblea hi va haver el dinar amb la presència dels associats i membres de la junta, i la pàctica totalitat de regidors de l'Ajuntament amb el batle de Capdepera, Rafel Fernández, i el regidor de turisme, Biel Torres, al davant.



El menú resultà excel·lent, el·laborat i servit pel personal de l'hotel Canyamel Park.



A les acaballes en Joan Massanet, que ha estat president durant 8 anys, va acomiadar-se de tots  agraïnt l'ajuda de tots i fent incidència en el caràcter apolític de l'associació hotelera de Capdera. El batle també va dirigir unes paraules als presents manifestant la collaboració que sempre ha trobat amb en Joan i donant la benvinguda al nou president. Per acabar en David Riera va dir unes paraules de presentació, per passar després a prendre el cafè, continuant les converses d'una forma més distesa.



Si no hi ha res de nou el nou president de l'Associació hotelera serà al Cafè dels Dissabtes de dia 16 de juny.