Els alumnes de les escoles visiten anualment diversos hotels del municipi




L'Associació Hotelera amb la coordinació de les escoles duen a terme des de fa anys un programa de visites dels hotels del municipi, amb la finalitat que tots els alumnes del municipi coneguin la principal activitat econòmica del municipi. En aquest cas els alumnes de tercer visitaren l'Hotel Laguna de Canyamel (mentre que els de 5è visitaven el Beach Club Font de Sa Cala).



La visita començà amb un còctel de benvinguda al bar, de la mà del director de l'hotel, Joan Massanet, i na Bàrbara Lliteres que dirigí la visita per tots els departaments de l'establiment turístic. En el mateix bar se'ls va presentar els caps de departament per, posteriorment, conèixer de primera mà com funciona cada departament: bar, menjador, cuina, economat, servei de neteja, manteniment, recepció... Després de passar per tots els departaments pujaren a veure una habitació i les terrasses i jardins.



Abans de dinar feren una volta pel passeig de Canyamel i la platja. La visita acabà amb un dinar ofert per l'hotel que rebé l'enhorabona dels joves comensals que agraïren la simpatia dels cambrer i el menú preparat pel cuiners... "digne d'un hotel de 6 estrelles" com digué un alumne.



A l'escola s'acabarà el treball amb un quadern que complementa la visita.



Els mestres volem agraïr la magnífica atenció rebuda de tot el personal de l'hotel, la direcció i, especialment, a na Bàrbara, la nostra amfitriona.











c