Gran partit dels juvenils
Escolar, 3 - Llosetí, 1

Preferent
Esporles, 2 - Escolar, 3














Juvenils

Preferent
Esporles 2 – Escolar 3

7è classificat
Tres punts d’or que, donats els resultats de l'Independent i el Cardassar, ens col·loquen en posicions de lligueta. I el proper diumenge, a Capdepera, davant S’Horta, que és un dels primers classificats.

Juvenils
Escolar 3 – Llosetí 1
18è classificat
Tot i començar el partit amb el marcador en contra, el juvenils fan un bon partit, remunten el marcador i guanyen amb autoritat. Malament començaven les coses quan, per un error defensiu, el Lloseta es va avançar en el marcador, tot i que el pes del partit el va dur l'Escolar, durant els 90 minuts, creant ocasions clares de gol. Tot i el marcador en contra, es veia venir que el partit no acabaria amb el resultat de 0-1, ja que les oportunitats clares de gol les fabricava l’Escolar, fins que es va aconseguir l’empat i, uns minuts més tard, amb una gran jugada per part d’Alex Murillo, s’aconseguia el 2-1; ja a les acaballes del partit es va xiular una falta màxima que també va transformar Alex, deixant el resultat final. En definitiva, bon partit, tres punts i bones sensacions d’un equip que es troba en una situació complicada a la taula de classificació.



Cadets
Poblera 2 – Escolar 3
Partit suspès a falta de 20 minuts pel final. Greus incidents a sa Pobla, amb invasió de camp i el resultat de l'ingrés a l’hospital de Leoncio Crespo, amb intervenció quirúrgica inclosa. És molt trist haver de donar aquest tipus de notícies. 

Futbol Femení
Escolar – St Maria

Ajornat

Infantils F11
Escolar 3 – Sata Catalina 3

Infantils F7
Llubí 5 – Escolar 4

Alevins
Escolar 5 – Pollença 1
Escolar 4 – Serverí 4
Serverí 2 – Escolar 3

Benjamins
Escolar 12 – Pto Cristo 0
Pto Cristo 7 – Escolar 1
Escolar 5 – Santanyí 2

Prebenjamins
Escolar 0 – Manacor 12

Manuel Muntaner
Pilotes Fora
Una iniciativa d’Ona Verda