Aquest dilluns dia 9 començà el torneig internacional d’escacs First Sun Mallorca Hotels al centre Cap Vermell de Cala Rajada.

Entre els aspirants al títol de Mestre Internacional hi ha MF Otte Marijn Willem d'Holanda, Manuel Queirolo de Xile, Antonio Cantero d’Espanya, el Mestre Ali Ehsan de Mallorca; a més, a darrera hora s’ha aconseguit la participació de la mallorquina Mónica Calzetta, campiona de la Unió Europea i el colombià Martín Martínez, campió juvenil panamericà.

El torneig acabarà diumenge dia 15 d’abril, i durant tota la setmana comptarà amb la presència de mestres internacionals com Claudio Minzer d'Argentina, Charles Monroy i Romain Picard, ambdós de França. Emmarcat dins el programa de Mallorca Chess Masters, és a deu jugadors i es disputa amb el sistema lliga, d’aquesta manera és vàlid per aconseguir el títol de Mestre Internacional.

Per part dels organitzadors i patrocinadors la finalitat del torneig és contribuir a la difusió i afavorir la pràctica dels escacs a Mallorca, així com la promoció de la imatge turística de l’illa arreu del món.

Totes les partides es poden seguir per Internet al web
www.mallorcachessmasters.com