El Judo Renshinkan obté una de les millors classificacions en el Campionat de Mallorca de Judo Escolar


    Una vegada més els joves esportistes del Renshinkan van estar a l’alçada en el Campionat de Mallorca de Judo Escolar, per a edats entre 8 i 16 anys.  El campionat  es va celebrar el passat dissabte, per dia 23 de març, a les instal•lacions esportives del  Palau Municipal de Calvià.
Amb 6 medalles d'or, 8 de plata i 15 de bronze el Reshinkan es convertí en un dels clubs millors classificats de Mallorca. El Campionat Insular considerat com la fase  “B” del control escolar és selectiu on les medalles d'or i plata són les que es classifiquen per a disputar la fase “C” el campionat de les Balears, en edats de menys de 15 i menys de s 17 anys.
   La nota lamentable de la jornada va ser la protagonitzada per un professor que davant la incapacitat d'acceptar la derrota del seu alumne, va utilitzar a aquest per boicotejar durant uns instants el tapís, finalment va haver de callar ja que la comissió d'arbitratge va donar la raó a les correctíssimes decisions de la tripleta arbitral. Esperem que aquest senyor hagi après la lliçó, i una mala imatge com aquesta no torni a repetir-se en competicions de promoció com són els nens / es de 8/9 anys.

  Els medallistes del Renshinkan són els següents:

   Medalles d'or: MIQUEL CABRER LLODRÀ, DENISSE ALMUNA HERNANDEZ, PAU RODRIGUEZ ALBA, LLUIS LLULL RIERA, CAROLINE GARCIA MACIEL, ALINA SANCHEZ HINGST

   Medalles d’argent: JAIME FERNANDEZ MUÑOZ, JUAN LUIS SANSÓ NICOLAU, ADRIÀ FERNÁNDEZ PONT, VANESA MIKHAILOVA, LAURA BEL LLULL MASCARÓ, VICTOR MANUEL MORALES, MARIA LOURDES FIOL HASSELL

   Medalles de bronze: PEDRO FEBRER MARTINEZ, PEP LLUIS MAIMÓ JUAN, TOMÀS PEDRO FIOL HASSEL, SERGI FULLANA BRUNET, YERAI MATAMALAS ZUZAMA, JI XIN YUAN, JUAN DANIEL MIRÓ GUERRERO, ADRIÀ RUPÉREZ DURAN, ANGEL NUÑEZ FLORES, ADRIÀ FEMENIA GINARD, KENNY ISERN, MIQUEL ANGEL SOLER, CRISTINA CONEJO ABENZA, BENET CANOVAS ALFOS, PERE ROSSELLÓ MIQUEL.