Luis Llopis Portugal
Entrenador de porters del RCE Mallorca









   El proper dilluns dia 26, a les 20 hores, tindrà lloc la segona sessió de  les  IV jornades de l'esport base amb el títol de la "formació a la competició", al teatre municipal de Capdepera.








   Luis Llopis, actual entrenador de porters del Mallorca, serà l'encarregat d'oferir una ponència sobre l'entrenament de porters a la qual tots estan convidats.
   Nascut a Sant Sebastià el 26-11 1964, ha exercit d'entrenador de porters al CD Hernani, Real Unión, Reial Societat, Federació Guipuscoana de futbol i tres temporades en categories inferiors del R. Madrid. Amb l'arribada de Joaquín Caparos al Bilbao va ser cridat per aquest,  per a fer-se càrrec dels porters de l'Atlètic de Bilbao.
    En arribar al Mallorca el tècnic andalús, es va portar el seu equip de treball i entre ells l'entrenador de porters, Luis Llopis.
La darrera  conferencia que va donar va ser a Las Rozas (Madrid) per a entrenadors de primer nivell, cal aprofitar dilluns que el poder escoltar-lo ja que tenim l’oportunitat de fer-ho a Capdepera. Tot un luxe.
   Autor de dos llibres importants amb els títols : “Implicació i Relació del porter en el joc col•lectiu” i  “Metodologia global per a l'entrenament del porterde futbol”.



    Ha demostrat amb els seus mètodes una font inesgotable d'exercicis i maneres, per a poder millorar les qualitats dels porters en formació i per aconseguir el màxim rendiment i seguretat en les seves accions.
   És una excel·ent oportunitat perquè, sense excuses,  assisteixin tots els porters i entrenadors de l'Escolar.
   En el col·loqui final, ha promès la seva assistència l'entrenador del Mallorca, Joaquín Caparrós

   BETO