(foto d'arxiu)

Preferent
Serverí 0 – Escolar 0
8è classificat

El futbol a vegades és injust. Si el diumenge, segons crec, hi va haver un equip que va anar a guanyar el partit fou el Serverí i principalment a la segona part, tot i que l’àrbitre del partit es va quedar ben satisfet amb la carnisseria que li va fer a l’Escolar, amb dues expulsions i un munt de cartolines grogues inexplicables. A la primera part  no es va aconseguir tirar entre els dos pals ni una sola vegada, tant d'una banda com de l’altra, amb molt de joc al centre del camp però amb poca arribada a porteria. La segona fou, per mi, totalment del Serverí, amb arribades perilloses,  una pilota al travesser, grans aturades del nostre porter i una rematada en el darrer alè de Benji, jugador del Serverí que l’any passat jugava amb l’Escolar, que hagués estat mortal, ja que no hi va haver temps per res mes. En definitiva, un punt més que ens deixa allà on estàvem. Cal remarcar que l’Escolar no va tirar entre els tres pals eb els 90 minuts i així és complicat guanyar partits.

Juvenils
Manacor 3 – Escolar 2
18è classificat

Tot i acabar la primera part 0-2, a la represa el Manacor va remuntar el marcador. Aquesta setmana s’estrenava Bernat Martí com a nou entrenador dels Juvenils; li espera un final de temporada interessant, però no trob normal que per part del coordinador i de la comissió esportiva s’hagi trigat tant a fer el canvi d’entrenador i ara la patata calenta la té en Bernat.